Image link

SharePoint Online
Je mobiele, intelligente intranet

Je mobiele, intelligente intranet

Eenvoudig delen en moeiteloos samenwerken

Deel en beheer inhoud, kennis en toepassingen om teamwerk te stimuleren, snel informatie te vinden en moeiteloos samen te werken in de hele organisatie.

Transformeer de manier waarop je samenwerkt

SharePoint empowert teamwerk via dynamische en productieve teamsites voor elk projectteam, elke afdeling en elke divisie. Deel bestanden, gegevens, nieuws en bronnen. Pas je site aan om het werk van je team te stroomlijnen. Werk probleemloos en veilig samen met teamleden binnen en buiten de organisatie op pc’s, Macs en mobiele apparaten.

Image link
Image link

Zorg voor betrokkenheid in de organisatie

Optimaliseer de cohesie binnen de organisatie en bevorder effectieve informatie-uitwisseling met medewerkers via het intranet. Stimuleer operationele efficiëntie door het delen van gedeelde bronnen en applicaties via startsites en portals. Bied een aantrekkelijk communicatieplatform om je stem te laten horen en blijf op de hoogte via gepersonaliseerd nieuws op het web en in mobiele SharePoint-apps.

Maak gebruik van gezamenlijke kennis

Met slechts een enkele klik kun je vinden wat je nodig hebt dankzij de indrukwekkende zoekmogelijkheden en intelligente methoden om informatie, expertise en inzichten te ontdekken voor verbeterde besluitvorming en gerichte acties. SharePoint biedt uitgebreid inhoudsbeheer, terwijl Yammer waardevolle verbindingen en gesprekken mogelijk maakt. Door gebruik te maken van deze krachtige tools kan de organisatie snel en optimaal profiteren van alle beschikbare kennis.

Image link
Image link

Transformeer bedrijfsprocessen

Verbeter de efficiëntie door processen te herstructureren, variërend van eenvoudige taken zoals notificaties en goedkeuringen tot complexe operationele workflows. Door gebruik te maken van SharePoint-lijsten en -bibliotheken, Power Automate en Power Apps, kun je uitgebreide digitale gebruikerservaringen creëren, inclusief formulieren, workflows en aangepaste apps die op elk apparaat kunnen worden gebruikt.