Image link

Microsoft Teams
De hub voor teamwerk in Microsoft 365

Er is meer mogelijk met Microsoft Teams

Je moderne werkplek thuis, op kantoor en onderweg

Chatten
Verhoog de productiviteit met Teams chat: real-time, snel en intuïtief.
Vergaderen
Heldere video, geavanceerde functies en moeiteloze planning
Bellen
Heldere audiokwaliteit en naadloze gesprekken met Teams bellen.
Samenwerken
Bestanden delen, bewerken en gezamenlijk werken in real-time.
Image link

Chatten

Met real-time interactie, ongeëvenaarde snelheid en een intuïtief ontwerp, brengt Teams chat de kracht van directe communicatie naar jouw vingertoppen. De informele en vriendelijke sfeer moedigt creativiteit aan, terwijl korte en duidelijke berichten de productiviteit stimuleren.

GIF's en stickers
@vermeldingen
1-op-1 gesprekken
Groepsgesprekken
Voorgestelde antwoorden
En nog veel meer...

Bellen

Met één druk op de knop brengt Teams bellen je in contact met je team, waar ze ook zijn. Ervaar heldere audiokwaliteit en vloeiende gesprekken, terwijl je gemakkelijk kunt schakelen tussen individuele en groepsgesprekken. Met geavanceerde functies zoals conference calls en de mogelijkheid om berichten te delen tijdens gesprekken, is Teams bellen de ideale manier om efficiënt en effectief samen te werken.

Bellen en beantwoorden
Oproepen samenvoegen
Voicemail (letterlijk)
Wachtrijen
Keuzemenu's
En nog veel meer...
Image link
Image link

Vergaderen

Met Teams vergaderingen kun je eenvoudig face-to-face verbinding maken met je team, waar ze zich ook bevinden. Geniet van heldere video- en audiokwaliteit, gecombineerd met geavanceerde functies zoals scherm delen en real-time notities. Met een intuïtieve interface en moeiteloze planningsopties is Teams vergaderen de ultieme oplossing voor productieve en boeiende samenkomsten.

Plan en deel
Deel eenvoudig je scherm
Controleer werk samen
Break-out rooms
Opnames maken
En nog veel meer...

Samenwerken

Met Teams samenwerken kun je gemakkelijk bestanden delen, bewerken en gezamenlijk aan documenten werken in real-time. Met geavanceerde functies zoals taakbeheer en integratie met andere populaire tools, stroomlijnt Teams de samenwerking en maakt het teamwork efficiënter dan ooit tevoren. Met een intuïtieve interface en naadloze integratie met andere diensten, kunnen teams moeiteloos samenwerken, ideeën delen en projecten tot leven brengen.

Realtime samenwerken
Uitgebreid versiebeheer
Privékanalen
Kanaalgesprekken
En nog veel meer...
Image link