Slide

Power Platform

Krachtig in z’n eentje... Nog beter samen NEEM CONTACT MET ONS OP
Power Platform2020-05-18T11:26:32+01:00

Power Apps

Vergroot overal in jouw organisatie de flexibiliteit door apps met weinig code te bouwen waarmee je processen kunt moderniseren en moeilijke uitdagingen kunt oplossen.


Snel aan de slag

Biedt jouw team de mogelijkheid om direct te beginnen met het bouwen en lanceren van apps met behulp van kant-en-klare sjablonen, de eenvoud van slepen en neerzetten en een snelle implementatie. En laat ze vervolgens waar nodig voortdurend verbeteringen uitvoeren.

Geef iedereen de mogelijkheid om de apps te bouwen die ze nodig hebben met geavanceerde functionaliteit die voorheen alleen beschikbaar was voor professionele ontwikkelaars, inclusief kant-en-klare AI-componenten.

Geef professionele ontwikkelaars de hulpprogramma’s om app-functies naadloos uit te breiden met Azure Functions en aangepaste connectors naar eigen of on-premises systemen.

Power Automate

Automatiseer jouw werkstromen snel, schakel bedrijfslogica in om het bouwen van apps te vereenvoudigen en modelleer uw processen voor verbonden gegevensbronnen en services.


Jouw bedrijfsprocessen uitbreiden

Maak krachtigere stromen met behulp van een op Excel gebaseerde expressietaal. Maak verbinding met meer systemen en krijg extra controle door middel van ingebouwde uitbreidbaarheid voor professionele ontwikkelaars. Voor volledig beheer maakt u Azure Logic Apps vanuit jouw automatiseringswerkstromen, zodat je ze in Azure kunt beheren.

Power BI

Krijg duidelijkheid wanneer je die het hardst nodig hebt

Slimme hulpprogramma’s gebruiken voor sterke resultaten

Beperk de hoeveelheid toegevoegde kosten, complexiteit en beveiligingsrisico’s van meerdere oplossingen door gebruik te maken van een analyseplatform waarvan de schaal kan worden aangepast aan afzonderlijke gebruikers of de organisatie als geheel.

Zoek en deel nuttige inzichten met honderden gegevensvisualisaties, ingebouwde mogelijkheden voor kunstmatige intelligentie, nauwe integratie met Excel en vooraf gebouwde en aangepaste gegevensconnectoren.

Profiteer van toonaangevende mogelijkheden voor vertrouwelijkheidsclassificaties en preventie van gegevensverlies om ervoor te zorgen dat jouw gegevens veilig blijven en aan de nalevingseisen blijven voldoen, zelfs als je de gegevens exporteert.

GERELATEERD NIEUWS

Lees hieronder de laatste artikelen over het Power Platform

Ga naar de bovenkant