Slide

OneDrive voor Bedrijven

Werk samen aan al je bestanden NEEM CONTACT MET ONS OP
OneDrive voor Bedrijven2020-04-24T09:01:56+01:00

OVERAL TOEGANG

Persoonlijke en gedeelde bestanden vanaf al je apparaten gemakkelijk opslaan, openen en terugvinden


Vanaf elke locatie

OneDrive voor Bedrijven is de intelligente bestanden-app voor Microsoft 365 die je met al je bestanden verbindt, zodat je ze vanaf elke locatie kunt delen en eraan kunt samenwerken terwijl je jouw werk beschermt.

Maak een back-up van je bestanden en bescherm ze met OneDrive voor Bedrijven. Je kunt bestanden gemakkelijk herstellen als ze per ongeluk zijn verwijderd of na kwaadaardige aanvallen, en beheerders kunnen beveiligingsbeleid beheren om je gegevens veilig te houden.

ONBEPERKTE MOBILITEIT

Op web, mobiel en desktop


Werk sneller en slimmer

Werk sneller en slimmer met personen binnen of buiten je organisatie. Deel bestanden veilig en werk samen in realtime met behulp van Word, Excel en PowerPoint.

Maak, bekijk, bewerk en deel bestanden onderweg met de mobiele OneDrive-app. Je kunt gemakkelijk whiteboards vastleggen en werkkwitanties, visitekaartjes en andere papieren documenten scannen om ze veilig te bewaren.

GERELATEERD NIEUWS

Lees hieronder de laatste artikelen over OneDrive voor Bedrijven

OneDrive synchroniseert voortaan alleen wijzigingen aan bestand

Microsoft heeft differentiële synchronisatie toegevoegd aan OneDrive voor zowel zakelijke gebruikers als particulieren. Dat maakt het synchroniseren van bestanden efficiënter, door alleen de wijzigingen te uploaden in plaats van telkens het hele bestand. De functie was veelgevraagd door [...]

Ga naar de bovenkant