Slide

Microsoft Intune

Blijf overal, op elk apparaat, veilig en productief NEEM CONTACT MET ONS OP
Microsoft InTune2020-05-18T11:19:45+01:00

IT IN DE CLOUD

Ontdek hoe InTune je de controle teruggeeft


Realiseer IT-efficiëntie in de cloud

Microsoft Intune is een cloudservice die is gericht op Mobile Device Management (MDM) en Mobile Application Management (MAM). Intune is opgenomen in de Enterprise Mobility en Security-suite (EMS) van Microsoft, en biedt gebruikers de mogelijkheid om productief te zijn terwijl jouw bedrijfsgegevens beschermd blijven. Het wordt geïntegreerd met andere services, waaronder Microsoft 365 en Azure Active Directory (AD) om te bepalen wie toegang heeft, en waartoe ze toegang hebben, en Azure Information Protection voor gegevensbescherming. Als je het gebruikt in combinatie met Microsoft 365, kun jij ervoor zorgen dat jouw medewerkers productief werken op al hun apparaten terwijl de gegevens van jouw organisatie beschermd blijven.

INTELLIGENTE CLOUD

Blijf up-to-date met een zeer schaalbare, wereldwijd verspreide cloudservicearchitectuur. Maak gebruik van de intelligente cloud voor inzichten en basislijnen voor je beveiligingsbeleid en configuratie-instellingen.

Bescherm gegevens met of zonder apparaatinschrijving

Bescherm je gegevens wanneer je apparaten waarop werknemers of partners werkbestanden openen, niet beheert. Intune-app-beveiligingsbeleid biedt uitgebreide controle over Microsoft 365-gegevens op mobiele apparaten.

GERELATEERD NIEUWS

Lees hieronder de laatste artikelen over Microsoft InTune

Nieuwe functionaliteit Microsoft Intune: Verander de primaire gebruiker van een apparaat

Microsoft heeft recentelijk een veel gevraagde functionaliteit uitgerold die het mogelijk maakt om de primaire user van een apparaat aan te passen. De volgende mogelijkheden zijn van toepassing:  Verander de primaire gebruiker van Gebruiker-A naar Gebruiker-B  Verander de primaire gebruiker van geen(shared) naar een gebruiker  Verander [...]

Nieuwe functionaliteit Microsoft Intune: Microsoft Teams is nu opgenomen in het Office 365-pakket voor macOS

Gebruikers aan wie Microsoft Office voor macOS is toegewezen in Microsoft Endpoint Manager krijgen nu naast de bestaande Microsoft Office-apps (Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote) ook Microsoft Teams. Intune herkent de bestaande Mac-apparaten waarop de andere Office [...]

Ga naar de bovenkant