Beheer e-mailhandtekeningen centraal in Microsoft Office 365 via de cloud

Ontwerp professionele e-mailhandtekeningen die automatisch worden toegevoegd aan alle e-mails uit Office 365, allemaal geregeld in de cloud, ongeacht of je medewerkers nu mailen vanaf een pc, Mac of mobiel apparaat. Deze service is gebouwd met het hoogste beveiligingsniveau en heeft het ISO 27001:2013-certificaat gekregen.

Neem contact op

Snel en eenvoudig gegevens van Microsoft Office 365 herstellen

SkyKick Cloud back-up voor Office 365 is een cloud-to-cloud-service die een onbeperkte back-up, razendsnelle zoekresultaten en met één muisklik herstellen van de e-mail, agenda items, contactpersonen, openbare mappen en meer biedt. Cloud back-up biedt een complete oplossing voor cloudbescherming en herstel.

Neem contact op

Back-up voor Microsoft Office 365, snel en gebruiksvriendelijk

Veeam® Backup voor Microsoft Office 365 elimineert het risico op verlies van toegang tot en controle over jouw Office 365-gegevens, inclusief Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive for Business en Microsoft Teams, zodat jouw gegevens altijd beschermd en toegankelijk zijn.

neem contact op

Migreer naar SharePoint of Office 365, snel en eenvoudig

De gebruiksvriendelijke interface van ShareGate Desktop bevat een krachtige set functies die het migreren naar SharePoint een fluitje van een cent maken. Krijg alles wat je nodig hebt voor een succesvolle migratie (en meer).

Neem contact op