Vanaf eind oktober zal de iOS Teams-app worden uitgevoerd met een nieuwe presentatiemodus: de mogelijkheid om meer deelnemers te zien en de mogelijkheid om tegelijkertijd gedeelde inhoud en een uitgelichte deelnemer te zien.

Scrollbaar deelnemersoverzicht

Met het huidige standaardraster kunnen iPhone-gebruikers maximaal 8 deelnemers zien, en tot 9 deelnemers op tablets, door te scrollen in het nieuwe deelnemersoverzicht kunnen telefoongebruikers 15 deelnemers zien, tabletgebruikers kunnen nog eens 20 deelnemers zien.

Bekijk de deelnemers tijdens de presentatie vanaf telefoon en tablet

Momenteel hebben mobiele gebruikers in een vergadering met gedeelde inhoud, slechts 1 actieve spreker zichtbaar. Met deze update kunnen gebruikers nu tegelijkertijd de gedeelde inhoud en het deelnemersoverzicht zien.

Side-by-side weergave

Momenteel is er voor mobiele gebruikers geen manier om, in vergaderingen met gedeelde inhoud en een vastgepinde of spotlighted deelnemer, beide op hetzelfde moment te zien. Met deze update worden zowel gedeelde inhoud als een vastgemaakte/uitgelichte deelnemer naast elkaar weergegeven.