Steeds meer bedrijven gaan weer voorzichtig op de kantoorlocatie aan het werk. Hoe zorg jij er voor dat niet iedereen tegelijk naar kantoor komt?


Nu de coronamaatregelen rustig aan versoepeld worden en er mondjesmaat meer op kantoor gewerkt wordt is het belangrijk dat dit verantwoord gebeurd. Wij hebben onze FlexDesk app, waarmee het eenvoudig is om werkplekken te reserveren, aangepast zodat deze volledig aansluit bij de huidige corona richtlijnen. Zo kun je bijvoorbeeld afspraken binnen het bedrijf publiceren en een maximum capaciteit per ruimte opgeven.

De FlexDesk app is gerealiseerd met het Power Apps platform dat onderdeel is van Microsoft Office 365. Er bestaat dus een hele grote kans dat je daarom geen extra licentie kosten hebt wanneer je deze oplossing wilt toepassen. Daarnaast is de app volledig aan te passen aan je eigen huisstijl en werkt hij op elk apparaat.