Heb jij de mobiele app van Microsoft Teams al? Onderweg even snel chatten met collega’s of de laatste wijzigingen in een document bekijken? Tegenwoordig kun je zelfs je vakantiedagen reserveren vanaf je mobiele telefoon.


Microsoft PowerApps biedt al een ruime tijd de mogelijkheid om de meest uitgebreide bedrijfsprocessen te vereenvoudigen door er een app voor te maken die zowel op mobiele apparaten als bijvoorbeeld op een SharePoint pagina geraadpleegd kan worden. Zo hebben wij PowerApps al ingezet voor het eenvoudig boeken van vergaderzalen, een smoelenboek, een verjaardagskalender of zelfs het vereenvoudigen van kwaliteitscontroles.

Het is nu zelfs nog eenvoudiger geworden om je apps te delen met collega’s, PowerApps kunnen tegenwoordig namelijk worden toegevoegd aan de mobiele app van Microsoft Teams! Hierdoor wordt het gebruik ervan helemaal makkelijk! Geef al je collega’s snel toegang tot de handige PowerApps die ze al gebruikten op SharePoint of maak een handige nieuwe app. Wij hebben als voorbeeld in het screenshot onze Vakantie/Verlof app toegevoegd aan Teams.