Op meer manieren samenwerken aan Visio-tekeningen: in de webversie van Visio kan men nu samenwerken om tegelijkertijd tekeningen te creëren, bewerken en opmerkingen te plaatsen. Met live cocreatie en een eenvoudige aanwezigheidsindicator kunnen teams probleemloos samenwerken om te brainstormen en hun ideeën te ontwikkelen.

Gebruikers van Visio-abonnement 1 en 2 kunnen naar visio.office.com gaan direct Visio-bestanden te maken en te delen.

Teamleden kunnen deze functies ook rechtstreeks in Teams gebruiken. Nu kun je Visio-tekeningen delen met collega’s, aangezien bestanden die zijn opgeslagen in de bestandsbibliotheek van je team toegankelijk zijn voor alle leden, zodat collega’s eenvoudiger je werk kunnen bewerken en opmerkingen kunnen plaatsen. Om aan de slag te gaan, klik je op het tabblad Bestanden boven het gespreksvenster in je Teams-kanaal en selecteer je Nieuw > Visio-tekening.