Enkele maanden geleden heeft Microsoft een nieuwe mobiele app gelanceerd, Office: ontworpen om de app te worden waarmee jij werk gedaan krijgt op een mobiel apparaat. Het combineert Word, Excel en PowerPoint in één enkele app, en introduceert nieuwe functies die je in staat stellen om inhouden te creëren en taken te volbrengen op unieke, mobiele wijze zodat je meer gedaan krijgt. Microsoft heeft nu aangekondigd dat de Office-app niet langer in openbare preview is, maar algemeen beschikbaar wordt voor iedereen op Android- en iOS-telefoons wereldwijd.

De Office-app biedt verschillende belangrijke voordelen, waaronder:

  • Combineert Word, Excel en PowerPoint om de ervaring te vereenvoudigen met minder apps die je moet downloaden of waartussen je moet schakelen. De app vereist veel minder opslagruimte op de telefoon dan wanneer je individuele apps installeert. Tegelijkertijd bevat hij alle mogelijkheden van de bestaande mobiele apps die mensen al kennen en gebruiken.
  • Integreert onze Lens-technologie om de kracht van de camera te ontketenen met functies zoals afbeeldingen omzetten naar bewerkbare Word-en Excel-documenten, PDF-bestanden scannen en whiteboards vastleggen met automatische digitale verbetering om de inhoud beter leesbaar te maken.
  • Nieuwe functies voor veelvoorkomende taken wanneer je op een telefoon werkt: notities maken, PDF-bestanden ondertekenen, QR-codes scannen en bestanden overzetten tussen apparaten