Portal for Business heeft weer een Microsoft status behaald. De vijfde status op rij is Microsoft Enterprise Mobility Management. Deze status omvat o.a. het veilig en efficiënt inrichten van het beheer rondom mobiliteit.

Microsoft statussen worden toegekend aan partners die aantoonbaar en continue investeren in kennis en daarnaast de geboden oplossingen laat beoordelen op kwaliteit. Portal for Business laat hiermee zien dat ze aan alle strikte eisen voldoet die Microsoft stelt aan deze status. Een van de grote voordelen van deze status is de nauwere samenwerking die hierdoor ontstaat met Microsoft. Voor onze klanten betekent dit dat ze met een innoverende en ervaren IT-dienstverlener in zee gaan.

Portal for Business levert naast SharePoint oplossingen al enige jaren Microsoft Azure en Office 365 oplossingen. Met de juiste ontwikkeling van onze medewerkers kunnen we uw vraag vertalen naar de juiste oplossing.