Haal meer uit je documenten!

Binnenkort zal SharePoint op de detailkaart van een document laten zien hoe lang het duurt om het document te lezen en wat de belangrijkste zinnen in het document zijn. Hierdoor kun jij bepalen wat je wel en niet leest en slimmer met je tijd om gaan!

 

Een nieuwe start – SharePoint Home Sites

Vandaag heeft Microsoft de SharePoint Home Sites aangekondigd. Dit wordt dé nieuwe plek waar SharePoint begint voor uw eindgebruiker! Krijg een gepersonaliseerd overzicht van het nieuws in de organisatie en door u recent bewerkte documenten.

Neem voor meer informatie contact met ons op!

Microsoft 365 update – januari 2019

De nieuwe Microsoft 365 update, met deze maand:

Silver Enterprise Mobility Management status!

Portal for Business heeft weer een Microsoft status behaald. De vijfde status op rij is Microsoft Enterprise Mobility Management. Deze status omvat o.a. het veilig en efficiënt inrichten van het beheer rondom mobiliteit.
Lees meer

Microsoft 365 update – november 2018

Office 365 update heet vanaf nu Microsoft 365 update, met deze maand:

Vacature Office 365 – Azure Consultant

Vacature Office 365 – Azure Consultant

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen een kleine organisatie, ben je ondernemend en leergierig? Wil je werken bij een organisatie die voorop loopt, met de focus op de cloud, groeiend met uitdagende projecten bij zeer interessante klanten? En waar je jezelf kunt zijn en je kunt ontwikkelen binnen je vakgebied? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Office 365 – Azure Consultant adviseer en denk je mee met onze klanten over de mogelijkheden en het potentieel van het Microsoft platform. Je ondersteunt de klant bij de implementatie en nazorg. Je werkt samen met de klant om het maximale uit deze cloud oplossingen te halen. Je bedenkt oplossingen om bedrijfsprocessen en procedures te stroomlijnen, je houdt je bezig met workflows, het samenwerken aan en delen van documenten of het bijeenbrengen van informatie uit verschillende systemen op één portal.

Je begeleidt Office 365 – Azure projecten van aanbieding tot inventarisatie en van implementatie tot acceptatie. Je bent in staat een goede presentatie te geven en schakelt gemakkelijk met andere projectleden.

Wat verwachten we van je?

Je bent communicatief sterk en gedreven om mee te bouwen aan ons ambitieuze bedrijf. Daarnaast ben je creatief met aandacht voor detail. Je bent resultaatgericht en beschikt over de drive om voorop te blijven lopen in de technologische ontwikkelingen.

 • Aantoonbare ervaring met Microsoft Office 365 en Azure
 • HBO werk- en denkniveau
 • Je kunt zelfstandig maar ook in teamverband werken
 • Je bent communicatief vaardig en gemotiveerd om klanten verder te helpen, vanuit kantoor of op locatie, in het Nederlands en Engels
 • Je hebt ervaring met projectmatig werken
 • Je bent gecertificeerd / bereid om certificeringen te halen
 • In het bezit van rijbewijs B
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit

Wat bieden we je?

 • Een uitdagende en zeer afwisselende functie in een jonge en dynamische werkomgeving
 • Marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Veel ruimte voor eigen inbreng en eigen verantwoordelijkheid
 • Werken voor een leuke groep aansprekende klanten
 • Mogelijkheden je verder te ontwikkelen

Herken jij je in dit profiel? Dan werk je misschien binnenkort wel als Office 365 – Azure Consultant bij Portal for Business! Stuur je Curriculum Vitae samen met je motivatie naar info@pforb.com.

Office 365 update – november 2018

Deze maand:

Office 365 update – oktober 2018

Deze maand:

Prijsaanpassingen Microsoft

Microsoft kondigt prijsaanpassingen aan voor on-premises en cloud-producten

Microsoft zal een aantal wijzigingen aanbrengen in de licentieprogramma’s en productportfolio om e.e.a. te verbeteren en te vereenvoudigen. Lees meer

OneDrive – deel bestanden

Sla bestanden veilig op en deel ze vanaf elke locatie. OneDrive biedt systeemeigen bureaublad-, browser- en mobiele ervaringen op uw apparaten.

Open bestanden en breng wijzigingen aan die automatisch in de cloud worden gesynchroniseerd of synchroniseer lokale kopieën van bestanden om deze offline te bekijken en bewerken. Lees meer